Iniciem el projecte “Energia Urbana”, un laboratori jove de cocreació entorn a les expressions culturals urbanes, organitzat pel Consell de joventut de l’Ajuntament de Mataró.

Es durà a terme una taula participativa amb joves de 16 a 29 anys que tinguin interès en desenvolupar creacions col·lectives en el marc de la cultura urbana. Farem tastets de les diferents disciplines del hip hop (rap, breakdance, graffiti, freestyle, djing, producció musical) i conjuntament decidirem sobre quina disciplina en concret volem treballar. Es portaran a terme tallers formatius d’aquelles disciplines i formes expressives que més interessin als participants de les trobades. També es preveu la realització d’activitats com la gravació d’un vídeoclip o un acte a l’espai públic.

El projecte es planteja com un espai de creació cultural inclusiu obert a totes les joves que vulguin participar-hi, incorporant una perspectiva crítica i interseccional, amb la voluntat que garanteixi la igualtat d’oportunitats. Durant els mesos de novembre i desembre desenvoluparem un seguit d’activitats amb l’objectiu de realitzar alguna creació de forma conjunta que serà mostrada públicament en un acte obert a la ciutat.

La primera trobada tindrà lloc el dimecres 3 de novembre a les 18.30 h al Centre Cívic Pla d’en Boet (c. Juan Sebastián Elcano, 6).

La segona trobada tindrà lloc el dimarts 9 de novembre a les 18.30 h a Can Marfà Gènere de Punt (Passatge Can Marfà, 1)

Les sessions aniran a càrrec de les MCs i membres de Versembrant Bittah i Elane. 

Per participar en aquestes sessions i formar part del projecte cal omplir el formulari: https://ajmataro.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_9FTnOzzc5RAZbgi