A Versembrant estem molt contents de poder explicar-vos que de cara a aquest nou curs 2020/21 incorporem sis flamants noves talleristes al nostre equip! Són noms que estem segurs que us sonaran, amb carreres artístiques actives i que gaudeixen d’un bon reconeixement en les seves disciplines.

Cinc MC’s i un grafiter que ens ajudaran a arribar on no arribem nosaltres, amb experiència, actitud i vocació.

SANTA SALUT – MC de Sabadell. Apassionada pel Hip hop i l’escriptura des de ben petita. Una de les artistes amb més projecció del país. Rap combatiu amb influència dels 90’s i molt poca vergonya.

MASIVA LULLA – MC i educadora social de Ciudad Real amb més de 10 anys d’experiència. Actualment forma part del grup de música urbana barceloní Tribade.

MAURO I – MC i Politòleg empordanès. Actualment tècnic de l’Ajuntament de Palamós treballant per la transformació digital.
MC de la banda EAM – Exèrcit d’Alliberament Musical. Passió per la música i la història. 

ELANE – MC i professora lleidatana afincada a Barcelona. Va començar a destacar als micros lliures i avui les seves cançons sumen un bon grapat de reproduccions al youtube. Rimes contundents amb un missatge clarament feminista.

DANI CASTRO – MC i B-boy reusenc integrant del grup Ciborg Band i del col.lectiu ChesLongKings, amb més d’una dècada de rodatge sobre els escenaris i 15 d’experiència en competicions europees, exhibicions i classes en escoles de dansa.

WERENS – Artista urbà sabadellenc. Un dels pioners del graffiti a Catalunya. Les seves obres d’art urbà s’escampen per incomptables murs a tot el món. Estètica, denúncia i reivindicació

Estem molt contents i orgullosos d’incorporar nova sàvia a l’equip de talleristes que ja col·laboren amb nosaltres des de fa un temps (El DJ/Productor Jahzzmvn, el B-Boy/grafiter Levico Arts, la B-Girl Movie ONE i l’MC Kovitch) i de fer cada dia més fort el nostre projecte artístic i transformador.

Versembrant: Praxi, consciència i llibertat!