Aquest dimecres s’inicia el Casal Hip Hop al pati de l’Institut Ègara de Terrassa, una iniciativa pionera a Catalunya amb la que pretenem esprémer totes les potencialitats educatives de la cultura Hip hop amb un programa d’activitats que s’allargarà fins a finals d’octubre. L’institut s’obrirà de dimecres a dissabte, sempre a partir de les 18 h, i l’assistència serà lliure i gratuïta per a tots els i les joves que vulguin participar dels tallers i activitats.

Break dance, rap, graffiti, djiing o beatboxing seran algunes de les disciplines impartides i compartides en aquest projecte, de la mà d’artistes i educadors i educadores de primera fila de casa nostra. D’aquesta manera, els tallers de graffiti i street art seran impartits per Lucas Vico, també conegut com a Levico, experimentat tallerista i dinamitzador de projectes artístics i comunitaris. Pel que fa als tallers de break i danses urbanes, l’encarregada de dinamitzar-los serà MovieOne, bgirl (breaker) component del clàssic grup Lunaticks, de Barcelona, que des de l’any 2003 ha estat competint internacionalment i compta amb una trajectòria extensa.

Com a resident i responsable principal de l’obertura del pati i el centre hi trobarem en Kovitch, cantant, lletrista i membre del grup de rap Homes Llúdriga, amb una llarga experiència en el món educatiu com a tallerista. Els membres de Versembrant Bittah i Joel, cantants respectivament a Tribade i Fetitxe 13, s’encarregaran d’executar els tallers d’escriptura, de rap i d’improvisació i també d’orientar els i les joves cap al perfeccionament en l’art de rimar versos. Finalment, els tallers de DJ, seran capitanejats per Jahzzman, selector i productor de Granada, especialitzat en música jamaicana i afrocaribenya, en actiu des de 2005, i que ha passat per escenaris de gairebé tots els racons de l’Estat.

http://www.diarideterrassa.es/terrassa/2020/07/04/estiu-hip-hop-pati/140671.html

https://elmon.cat/monterrassa/societat/casal-hip-hop-porta-al-pati-linstitut-egara-artistes-renom