Després d’un estiu molt profitós per descansar i recarregar piles, Versembrant ja estem de tornada, amb ganes i motivació per engegar el curs 2021-22 i omplir les aules de hip hop!

Durant aquest any hem pogut comprovar com el fet d’oferir un mitjà per l’expressió i canalització emocional com la música és útil en els moments difícils. Volem seguir treballant per arribar arreu del territori, reforçant, ampliant i diversificant els vincles amb els diferents agents educatius del nostre entorn. És per això que presentem el nostre catàleg pedagògic renovat: enguany diversifiquem l’oferta de talleristes disponibles i abordem el curs amb totes les garanties i mesures contra la Covid. 

A més, aquest curs estrenem amb molta il·lusió 3 projectes:

– Beques Versembrant: durant el curs 2021-2022 otorgarem 5 beques valorades en 3.000€ per fer un acompanyament integral a joves artistes.

– Col·laboració amb Òmnium Cultural: Òmnium Cultural posa a disposició materials pedagògics i acompanyaments a tots els docents que vulguin participar a la Mostra Sambori. Fins al 30 de setembre de 2021 podeu sol·licitar l’acompanyament de Versembrant que ofereix Òmnium Cultural.

– Tallers de beatmaking a les aules: obrim una nova línia de tallers de producció enfocats als centres educatius, especialment dirigit a docents de música. 

Podeu descarregar el catàleg aquí: Catàleg pedagògic

Per a qualsevol dubte, ens trobareu a administració[a]versembrant.cat

PRAXI, CONSCIÈNCIA I LLIBERTAT.