La setmana del 13 al 17 de Juliol tot l’equip de Versembrant participem al Laboratori de creació i tallers per a joves “Eh!” organitzat conjuntament per l’Òmnium Cultural i el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)!

HI serem cada dia, de dilluns a divendres de 17:30 a 20h i les inscripcions estàn obertes per qui vulgui participar-hi pel mòdic preu de 30€. La meitat de les places són gratuïtes i estan reservades per a joves en situació d’exclusió social del barri del Raval de Barcelona.

El rap és poesia i ritme, i també una tècnica social que ens permet escriure el guió de la nostra pròpia trajectòria vital i construir plans de futur des d’aquesta narrativa. Venim d’estar forçosament massa tancats en nosaltres mateixes i ens cal prendre la paraula, guarir les ferides i reivindicar la nostra existència al barri, a la ciutat i al món. En aquest taller aprendrem recursos lingüístics i musicals del rap i el hip hop, i els farem servir per escriure, interpretar i enregistrar la nostra pròpia cançó.

https://www.cccb.org/ca/activitats/fitxa/prendre-la-paraula-en-temps-de-pandemia/233936