Versembrant i Rosa Sensat, junts per la formació artística i crítica a l’aula

Des de Versembrant estem molt contentes de poder explicar-vos que hem signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Mestres Rosa Sensat i que enguany participarem en la formació de mestres de la 54a Escola d’Estiu, que es desenvoluparà de l’1 al 9 de juliol a l’Escola Massana de Barcelona, i també en una formació específica sobre el rap a les aules en el marc de l’Escola de Tardor, els propers mesos d’octubre a desembre de 2019.

Així mateix, estem treballant en l’elaboració d’un dossier amb material didàctic, que s’editarà durant l’últim trimestre de 2019 dins la col·lecció “Dossiers” de l’Associació de Mestres Rosa Sensat, i de material didàctic interactiu, per tal de dotar d’eines als docents per treballar la creació de rap a les aules.

Tot això, gràcies a la nostra línia centrada en la formació de professorat i l’aposta de l’Associació de Mestres Rosa Sensat per la formació pedagògica permanent i amb esperit transformador.

“Puede que lo más importante del arte no sean los objetos llamados artísticos, sino las funciones o las aproximaciones artísticas a la vida. Nos da la impresión de que si el arte quiere ganar espacio en la educación ha de tener antes el coraje de perderlo. De perderse y abrir su parcela propia, su catálogo de objetos culturales artísticos, para ocuparse de los grandes procesos de sentido. El arte, a través de atajos y senderos no cartografiados, puede ser el guía educativo para que otros contenidos puedan hallar también su salida al camino real del sentido”.

Pablo del Río. “El arte es a la vida lo que el vino es a la uva”.