El videoclip “Fem sentir la nostra veu” és el resultat de 6 tallers que han realitzat els darrers mesos 24 alumnes d’entre 15 i 21 anys de l’Escola Alba que forma part del Grup Alba, i que han dut a terme amb l’equip de Versembrant.

En el primer taller van treballar la lletra de la cançó a partir de propostes d’experiències personals que van sortir dels mateixos alumnes. La cançó és un crit a la igualtat i a la diversitat. A partir de la lletra reivindiquen la inclusió de les persones amb discapacitat i la no discriminació. En una segona sessió van cantar per parts la cançó i van gravar-la com si fossin uns autèntics professionals. 

En els següents tallers van practicar la tècnica del graffiti confeccionant un mural a la paret que hi ha a davant de l’escola i que es pot veure també durant en el videoclip. I finalment, les últimes sessions les van dedicar a conèixer i a practicar la dansa urbana del hip hop i a fer la gravació del videoclip. 

El videoclip “Fem sentir la nostra veu” es podrà veure en pantalla gran als cinemes Majèstic de Tàrrega avui divendres 29 d’abril coincidint amb l’estrena de la pel.lícula Alcarràs, gràcies a la col.laboració de l’empresa Circuit Urgellenc. També es passarà, durant els propers 15 dies, una versió reduïda del videoclip a l’inici de cada sessió. 

La iniciativa ha estat impulsada per la cooperativa Quàlia i l’Escola Alba i els tallers han estat finançats per la Xarxa d’Empreses Sòcies del Grup Alba, l’Ampa de l’Escola i el projecte Tapeja. També ha comptat amb la col.laboració de la productora Impro Productions.