Versembrant, el Districte Jove La Caseta  i l’Associació de Veïnes de Can Parellada sumem forces amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa per promoure aquesta Nit Jove Can Parellada el divendres 8 d’octubre de 19:30 a 00:30 h al pati de l’Institut Egara. 

Una Hip Hop Block Party que neix arran de la feina que hem estat fent als patis oberts d’aquest centre des de juliol de l’any passat fins el dia d’avui. Per això, a la festa es veuran reflectides totes les disciplines que hem estat treballant, de la mà d’algunes de les nostres talleristes, algunes de les assistents als tallers i artistes locals que aportaran el seu amor per la cultura Hip Hop. 

Tindrem sessions de DJs locals, jam de graffiti dinamitzada pel tallerista de Versembrant Levico, showcases dels rappers del barri i participants del casal Krantz i H3B1, exhibició de breakdance per Terrassa Breaking, micro lliure i concerts d’Alba Torroella i Kovitch, coordinador de l’obertura i les activitats del pati conjuntament amb Mery Lopez. 

L’entrada serà gratuïta amb aforament limitat, seguint les mesures actuals. Veniu a participar en aquesta jornada que promet crear precedent per consolidar-se com a cita anual imprescindible!

Horari:

19:30 – Sessió DJ Caseta

20:00 – Jam de graffiti (amb Levico Arts)

20:00 – Micro lliure

20:25 – Krantz (showcase)

20:40 – Exhibició de breakdance (amb Terrassa Breaking)

20:55 – H3B1 (showcase)

21:15 – Alba Torroella (showcase)

21:40 – Kovitch (concert)

23:00 – Sessió DJ Teixeira

Localització: Pati de l’Institut Egara ( Carrer d’Amèrica, 55, 08228 Terrassa )

Disseny, com sempre, de Milvietnams.