Finalment (i ja era hora!) us expliquem la nostra participació a la 54a Escola d’Estiu de l’Associació de Mestres de Rosa Sensat. Enmig del frenètic ritme estiuenc, no havíem pogut actualitzar-vos des d’aquest espai (tot i que si no us voleu perdre detall de les nostres notícies en directe, ens podeu seguir a @VerSembrant!)

Des de la sessió d’ “Art i justícia global des de l’escola”, vam estar discutint i aprenent sobre les tècniques i les habilitats del rap; com analitzar compassos, construir versos i com fer del hip hop i el rap una eina per connectar amb infants i joves i perquè ells connectin amb el món i realitat que ens envolta… La calorada a l’Escola Massana, amb l’aire condicionat espatllat, va valdre la pena.

Vam gaudir també a les sessions “Aprendre a comunicar en una societat multilingüe i multicultural” sorprenent els i les docents; ajudant a trencar amb prejudicis sobre la nostra cultura i fent-los acostar als codis dels seus i les seves alumnes i… fent-los rapejar sobre Justícia Global!

Us convidem a rebre les opinions i sensacions de tots els mestres i les mestres que van venir a escoltar-nos i participar amb nosaltres.

Per nosaltres, va ser tota una experiència i traspàs de coneixements mutu que esperem poder seguir construint conjuntament. Des de Versembrant, només podem agrair la motivació i dedicació de totes les docents… Sou el nostre motor de millora i aprenentatge.

Seguim en el camí de construir nous camins educatius des de l’art i la pràctica cultural. Bon estiu!