Els pròxims 10 i 11 de març serem a les IV Jornades sobre experiències per promoure l’educació inclusiva i la inclusió social organitzades des del Màster en atenció a la diversitat en una educació inclusiva i el Grup de Recerca en diversitat de la Universitat de Girona.

Les jornades pretenen constituir un espai formatiu per a la presentació, intercanvi, discussió i reflexió sobre experiències educatives i socials que fomenten l’educació inclusiva i la inclusió social a través de:

  • Plantejaments organitzatius i curriculars innovadors en l’àmbit del sistema educatiu
  • Projectes que donen suport a la inclusió social de persones amb discapacitat intel·lectual i altres grups en situació de vulnerabilitat.
  • Actuacions d’àmbit local per minimitzar la segregació escolar.

El nostre taller, que forma part d’un programa extens d’activitats, es celebrarà el dia 11 de març de 18:15 a 19:45 i està adreçat a estudiants del Màster en Atenció a la Diversitat en una Educació Inclusiva, estudiants de doctorat i Professionals de l’àmbit de l’educació.

Les inscripcions són gratuïtes i cal confirmar assistència abans del dia 6 de març de 2021, omplint el formulari que trobareu a l’enllaç següent:

https://forms.gle/bW59UZnkvRmJLj9x6

Si voleu més informació podeu escriure a coord.meducacioinclusiva@udg.edu