Presentem la memòria anual d’activitats del 2021!

El balanç que en fem respecte l’any anterior és molt positiu i podem afirmar que Versembrant ha protagonitzat un creixement i consolidació notables en tots els aspectes. Com a resum, en volem destacar: 

– L’ aposta per la transformació digital: Consolidació del curs presencial de producció musical i creació del curs online, l’adquisició de programari (tablets i Koala) que ens ha permès la implantació de tallers de producció a les aules i la consolidació de l’àrea de comunicació de la cooperativa. 

– La formació al professorat: Aquest any hem impartit formacions a l’alumnat d’Educació Social de la UDG, a estudiants de pedagogia de l’ESMUC, a formadores de centres penitenciaris, a professorat de centres educatius a EIvissa i a estudiants de ciències de l’educació de la UAB.

– L’augment de la xarxa de treballadores: L’equip de Versembrant ha crescut, amb la incorporació de 7 col·laboradores, 1 sòcia treballadora i 1 persona assalariada.

– La consolidació de projectes com El Rap de la Convivència a Sabadell, el Curs trimestral de producció musical, la col·laboració amb el Concurs ICIP Hip Hop per la Pau, l’Improversem a Barcelona, el projecte Veus del Barri a Valls, el Rap per la memòria a Barcelona, el Casal Hip Hop a Terrassa, l’Aula de Cultura Urbana a l’Espai Kesse, els tallers de rap al Casal Torreblanca de Sant Cugat i la participació a l’Esplai d’Estiu Palau Vincles de Barcelona. 

– A nivell de xifres d’impacte, durant l’any 2021 hem realitzat un total de 1167 tallers en 200 centres d’arreu del territori, implicant a un total de 7692 joves.

– A nivell territorial, volem destacar que hem trepitjat 100 viles d’un total de 26 comarques catalanes, País Valencià i Eivissa. 

– A nivell de projectes que hem iniciat aquest any, volem destacar: la col·laboració amb @omniumcultural en el marc de la Mostra Sambori, el laboratori de cocreació Energia Urbana impulsat per @mataro_jove , que va culminar aquest dissabte passat amb la @0830X_blockparty , les activitats extraescolars a tres instituts de Sant Vicenç dels Horts, el projecte transversal Grow&Flow de l’ @inscanoriac , el taller de rap al Satèl·lit i el Casal Hip Hop a Cerdanyola

AF_Memoria-anual-2021_compressed