Tenim ganes de compartir-vos aquesta iniciativa tan necessària i malauradament innovadora de la ma de l’ Associació Abilis, un projecte de recerca i intervenció crítica en salut mental col·lectiva. 

“Navegant les crisis” és una guia per a l’autogestió col·lectiva de les experiències de patiment. Des d’Abilis proposen – i compartim – que les experiències de patiment han estat, estan o estaran presents a les vides de totes les persones, i que les respostes que ens ofereix el sistema massa sovint es basen en pràctiques coercitives, paternalistes, patologitzadores i medicalitzadores. 

Partint de la necessitat de transformar la manera com pensem i acompanyem les experiències de patiment, neix aquesta guia que pretén ser una eina que obri una finestra de possibilitats de transformació.

Per tal de finançar l’elaboració, impressió i difusió de la guia, Abilis ha engegat una campanya de crowdfunding i l’equip de Versembrant hem decidit fer una donació de 1000 euros a compte del fons d’educació i promoció del cooperativisme. 

Si no coneixieu el projecte us animem a seguir-lo a les xarxes amb el tag @associacioabilis i a fer la vostra aportació a https://www.gofundme.com/f/9bk6h-navegant-les-crisis

A la pàgina weg www.abilis.cat podeu descarregar la guia gratuïtament.