Del 13 al 17 de juny tindrà lloc el curs intensiu de producció musical de Versembrant.

Es tracta d’un curs de 5 sessions diàries de 3 hores durant una setmana a la nostra flamant escola polivalent de Mataró, en un entorn immillorable on podreu experimentar i aprendre amb hardware d’ús professional. Disposem de tot el material necessari:  macbooks, llicències d’Ableton Live, controladores MIDI i auriculars per cada alumne, perquè no us hagueu de preocupar de portar res més que la mascareta de rigor! 

Les classes estaran formades per un grup de 6 persones i tindran lloc de dilluns a divendres de 18h a 21h.

El curs -accessible per a tots els nivells- té un cost total de 300 euros i inclou l’assistència a totes les sessions presencials, una guia didàctica i accés a tot el material de suport audiovisual del nostre campus virtual.

La idea és oferir cursos a preus realment assequibles en contraposició a les tarifes que exigeixen les escoles privades del sector amb la garantía que l’alumne acabarà el curs amb els coneixements necessaris per fer les seves pròpies produccions instrumentals.

Amb més d’una dècada d’experiència i una producció de beats industrial a l’esquena creiem que difícilment podríem comptar amb una veu més autoritzada per parlar-vos de tècniques de sampling i impartir aquestes classes de beatmaking que Patxi Vazili (aka. Viktor Pizza). Així que si voleu aprendre a produir, no teniu excusa!