Nou dossier pedagògic, Moodle i… el bus Makárenko. Novetats a dojo!

Quan arribem a més de la meitat del recorregut de desenvolupament del projecte Singulars de promoció de l’economia social i solidària d’aracoop, ens hem aturat un moment per posar en valor tota la tasca feta.

Han estat desenes de tallers de creació artística impartits a centres educatius d’arreu del territori català que ens han permès i ens estan permetent fer un intercanvi formatiu amb el professorat per experimentar i millorar els materials didàctics que estem elaborant. És un intercanvi d’alt valor per tal d’afiançar la que considerem que és la millor metodologia de formació per a docents que permeti seguir potenciant la creació artística a les aules que des de CLAU-Versembrant estem fomentant.

D’altra banda, la intercooperació que ens està facilitant aquest projecte està donant molts fruits: està a punt de veure la llum el projecte tècnic que les nostres companyes de Camper Diem SCCL i Azimut 360 SCCL estan liderant per tal de transformar un autobús en una escola itinerant, taller de producció i d’enregistrament musical, amb l’objectiu d’acostar la creació artística i la nostra metodologia de treball a tots els indrets de Catalunya. Especialment als barris populars als que ens devem com a artistes i educadores.

Finalment, estem molt contentes d’encarar l´última etapa a punt per assolir l’últim pas per la consolidació de l’Associació Versembrant en una cooperativa de treball.

Tota aquesta feina ve acompanyada d’un estiu mogut!

Encarem l’estiu amb la nostra participació en la 54a Escola d’Estiu de l’Associació de Mestres de Rosa Sensat i en la l’Escola d’Estiu de la UDG. A finals d’estiu tindrem enllestit un dossier amb el material didàctic i el material didàctic interactiu, que podreu tenir a les vostres mans durant el darrer trimestre de 2019.

No només això sinó que ens espera el darrer pas per comunicar-vos la cooperativització definitiva de Versembrant i anunciar-vos una nova edició del curs de producció musical.

I a més a més… tenim més novetats reservades que anirem desvetllant en propers posts! No us ho perdeu!