Versembrant ens hem sumat a la plataforma de micromecenatge cultural l’Aixeta.cat. A diferència d’altres propostes com Verkami o Kickstarter, l’Aixeta és una iniciativa d’àmbit català que proposa un format de micromecenatge continu (mensual) com a forma de recolzar projectes sostingudament en el temps. De la mateixa manera, les recompenses també són periòdiques i s’estableix un vincle de continuitat entre mecenes i creadors. 

Si t’interessa ser mecenes de Versembrant, t’oferim tres nivells de subscripció en funció del teu perfil i interessos:

  • Si lo teu són els beats i els samples, amb la subscripció beatmaking, el Patxi Vazili (aka. V. PIZZA)et compartirà avançaments en exclusiva de beats i remixos i t’oferirà assessorament creatiu en producció musical, a banda de disposar gratuïtament del curs online i descomptes en el curs presencial de producció musical de Versembrant. 
  • Si ets MC o t’estàs iniciant en el món del rap, la subscripció Wu-Tang Clan és la teva! T’oferim accés als materials del taller de rap avançat, assessorament artístic en l’escriptura de lletres i una sessió anual amb la MC col·laboradora de Versembrant que triis!
  • Si ets una docent motivada en les noves maneres d’ensenyar, la subscripció Big Vigotsky està feta per tu o pel teu claustre de professorat! T’enviarem el llibre “El Rap a l’aula” i et donarem accés a tots els materials del nostre Campus Virtual. A més t’oferim una formació individualitzada a càrrec Pau Llonch sobre com utilitzar els materials i organitzarem una trobada anual (sopar) amb el professorat interessat en debatre i compartir experiències al voltat de la proposta educativa de Versembrant. 

T’hi animes?