Aquest estiu serem part de l’Esplai artístic d’estiu Palau Vincles. Ja hi vam ser l’any passat amb el Pau Llonch i aquest curs ens fa moltíssima il·lusió tornar-hi amb la Bittah. 

Es tracta d’un projecte de lleure educatiu que proposa la combinació de diverses branques de les arts a partir de l’aprenentatge i la creativitat col·lectiva i cooperativa. Nosaltres hi serem impartint tallers de rap i rima, però també hi haurà tallers de cant, percussió corporal, danses urbanes, interpretació, literatura i cuina de la mà de grans professionals i millors persones com la Sandra Jurado de Median T la Danza, el Santi Serratosa, l’Alba G. Corral i la Laura Aubert.

– Es faran tallers a través de les emocions i amb el cant com a eix central. Cada setmana es treballarà adaptant-se a les necessitats i inquietuds dels nens i nenes. 

– S’experimentarà amb la creació de lletres, cançons de creació pròpia, coreografies, tallers de cuina… per crear una petita mostra que reflecteixi el treball creatiu a partir de les emocions.

Si tens entre 6 i 12 anys i t’agrada cantar, ballar, llegir, cuinar… aquest estiu t’esperem del 28 de juny al 30 de juliol al Palau de la Música Catalana! 

👉🏽 Inscripcions obertes fins exhaurir places a la pàgina web del Palau: https://www.palaumusica.cat/ca/informacio-inscripcions_788898

Esplai adherit a la campanya T’Estiu Molt de l’Ajuntament de Barcelona.

Més informació a: palauvincles@palaumusica.cat | Telf. 932 957 259 – 676 769 156