Versembrant presentem el primer curs online de producció musical a càrrec del productor musical i soci de la cooperativa V.PIZZA. Amb aquest llançament fem un salt i apostem per la digitalització i comercialització dels nostres recursos pedagògics, com a complement a la formació presencial que fonamenta la base de la nostra pràtica educativa.

El curs de producció musical online de Versembrant està destinat a totes aquelles persones que, amb coneixements previs o no, vulguin endinsar-se en l’àmbit del beatmaking a través del programa Ableton Live. És una formació accessible per a tots els nivells i edats (recomanada a partir de 14 anys). Consta de 8 sessions en format vídeo i una guia didàctica en què Patxi Vazili, productor amb més d’una dècada d’experiència i una producció de beats industrial a l’esquena, repassa els fonaments i funcions de la interfície Ableton Live per tal d’aprendre diferents tècniques de sampling. 

Amb aquesta proposta, Versembrant pretenem potenciar la producció musical com un dels nostres principals àmbits d’actuació i apropar els recursos pedagògics de la cooperativa a aquelles persones que no tenen accés als tallers presencials. Aquest curs ha estat realitzat amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i ja es troba disponible a través de la plataforma music.cat per un preu de 50 euros.

Versembrant som un projecte socioeducatiu de formació per a la creació artística nascut amb l’objectiu d’impulsar el treball de valors en joves com la igualtat, l’esperit crític, la cooperació i l’educació emocional, mitjançant tallers de creació artística dins de l’univers de la cultura Hip Hop (musical, literària, plàstica) als centres educatius. Des del 2017, Versembrant compta amb un impacte de més de 2500 tallers realitzats a més de 100 localitats arreu del territori de parla catalana.  

Curs disponible a Music.cat: https://music.cat/ca/formacio/curs-de-produccio-musical-online